Tokyo in Tulsa 2017 Schedule Availability Please let us know what times you’ll be available to be scheduled to volunteer during TnT 2017: Your Name (required) Your Email (required) Your Department (required) UnsureArcade GamingConsole GamingJapanese GamingPC GamingRetro GamingTabletop DemoSafetyNetwork SupportRegistration TnT Requires Volunteers to work a setup OR teardown shift PLUS a minimum of 15 hours during the convention. Setup and/or Tear down (required) Must select at least one! Thursday Setup (select times below)Sunday Teardown (7pm-Finish) Thursday (13th) Setup Shifts: 12pm-2pm -- 2HRS 2-6pm -- 4HRS 6-10pm -- 4HRS (Past 9pm unlikely) Friday (14th) Shifts: (Must add to 15 TOTAL*) 10am-2pm -- 4HRS 2-5pm -- 3HRS 5-8pm -- 3HRS 8-11pm -- 3HRS 11pm-1am -- 2HRS Saturday (15th) Shifts: (Must add to 15 TOTAL*) 10am-1pm -- 3HRS 1-4pm -- 3HRS 4-7pm -- 3HRS 7-10pm -- 3HRS 10pm-1am -- 3HRS Sunday (16th) Shifts: 10am-1pm -- 3HRS 1-4pm -- 3HRS 4-7pm -- 3HRS Do your shift times add up to 15 hours? (Remember, Teardown/setup times DO NOT count towards those 15 hours.) *Only hours between 10am Friday and before 4pm Sunday can be added for the 15 hour minimum Anything we should remember when scheduling, or be aware of? (optional) Did you select your department above?